Tuesday, April 10, 2007

Påske tur til Danmark og Kennel Metrinelund.


Eg og Anna Lisa reiste til DK i påsken for å hente Lucas. Vi hadde en fin biltur, Fra Volda til Oslo, Og neste dag fra Oslo, gjennom Sverige, og over Øresundbroen til Danmark. Fra Øresund til Kennelen var det ca to timer å kjøre på motorvei. Turen gjekk smertefritt. Den kjedligste biten å kjøre var fra Volda til Svenskegrensa. Derifra, gjekk det i 120-130 km.t gjennom Sverige og inn i Danmark. Det var hærlig å kunne forflytte seg i en slik hastighet, når man vanligvis kjører i 60-80 kmt her i Norge.

Oppholdet på Gården\Kennelen var hærlig! Vi vart oppvartet med den fineste mat og drikke. I Tillegg til att vi fekk vårt eget soverom og bad.

Svend brukte dagen på å ta meg med på ommvisning av Dansk jaktprøve, og fremvisning av alle sine gode hunder. Det var artig å sjå hvordan det gjøres i DK. Forskjellen fra våre Norske høyfjellsprøver til Dansk rapps, er ganske stor. Må forøvrig sei att eg er ganske imponert over dyr og fuglelivet i DK. der bugner det av Fasan, Rapphøns, rådyr, rev og mange andre arter.

Anna Lisa vart undervist i diverse husflid,. Karen driver sin egen lille butikk, der hun selger produkter som lages av Mohairsau ull. Familien Buchhave driver forøvrig også oppdrett av Mohairsau.


Tusen takk til Karen og Svend Buchhave for eit hærlig opphold og en god hund. Vi sees !


No comments: